Vírusmentes levegő étteremben, szállodákban
Étterembe, szállodába kikapcsolódni, lazítani járunk. Az ínyenc fogás elfogyasztása közbeni beszélgetés kellemes szabadidős elfoglaltság. No, de mennyire kellemes az maszkban, rettegésben?
A vendégei azzal a fő céllal látogatnak el Önhöz, hogy kikapcsolódjanak. Akár egy kis környezetváltozásra vágynak, pihenni, beszélgetni kívánkoznak, annak is ideális kísérője egy főétkezés. Ha a kedvenc steakjét szeretné csupán elfogyasztani Önnél, akkor ahhoz is fontos, hogy a megszokott kellemes atmoszférában a félelemnek nyoma se legyen.
Üzlethelyiségebe, fitnessterembe keresek levegő fertőtlenító rendszert << Katt ide
A fertőzésveszély zárt légtérben erősebb
Márpedig a félelem kisördöge elkísér minket, amikor jártunkban-keltünkben maszkos arcokat látunk vagy a híreket nézzük. Maszkban beszélgetni sem könnyű, lazulós elfoglaltság, ám enni meg pláne nem! Az 1-2 méteres távolság betartására nagy gonddal ügyelünk a közösségi terekben, ahol mások is tartózkodnak.
Vajon elég-e, hogy az asztalokat, székeket egymástól több mint 2 méter távolságra helyezi el, ha ugyanazt a levegőt szívjuk, s a fertőzésveszély a levegőben, a lélegzetvétellel szárnyal.
Fertőzésveszély a levegőben
A vírusok elsődlegesen cseppfertőzéssel terjednek, ám tudjuk azt, hogy felületeken keresztül is fertőzhetnek, s a cseppfertőzés főként a légutakon át ér minket, azaz a lélegzetvétellel. Víruskutatók tanulmányai már kimutatták, hogy a fertőződések kb 80%-a nagyobb közösségekben alakultak ki.
Énekkari próbán, vallási összejövetelen, idősotthonokban, stb – ahol zárt térben egyszerre aránylag sokan tartózkodtak, ott kiemelkedően nagyobb volt az átfertőződés, az un. R érték.
Nem kell hozzá borotvaéles észjárás, hogy a vendégek belássák, hogy félnivalójuk leginkább a zárt légterű közösségi terekben, éttermekben, társalgókban, konferencia termekben van.
Meleg, párás levegő
Még nem alakult tudományos konszenzus arról, hogy a meleg, párás levegő egyértelműen kevésbé kedvez a vírus terjedésének, ám vannak már ez irányba mutató tapasztalatok Floridában, illetve azt is bizonyították már, hogy száraz levegőben (40% alatti páratartalomnál) a köhögés által a légző zónában a fertőzésveszély sokkal nagyobb, mint megfelelően párás levegőben.
Az amerikai Centers for Disease Control and Prevention (Atlanta, USA) Betegségkezelő és Megelőző Központ tanulmánya szerint: 20%-os páratartalom mellett a fertőző vírusok, a köhögés után 4 - 5 órával is a helyiség levegőjében lebeghetnek.
40 és 60%-os páratartalom között,a vírusok lebegési ideje akár 80% -kal csökken.
Forrás: https://www.quarks.de/gesundheit/medizin/corona-virus-das-wissen-wir/
Az Ön éttermében meleg van és párás a levegő?
Ez már talán előnyös helyzet lehet a vendégek számára. Ám Ön jó vendéglátóként a vendégei biztonságáról több szempontból és okból is gondoskodni akar.
Ugye el akarja nyerni a bizalmukat? Ezért nem csak gasztroélményben részesíti őket, a szolgáltatás színvonalára az ételkölteményeken, előzékeny és kedves személyzeti kommunikáción túl is kiemelt figyelmet fordít. Most úgy tűnik, hogy még ez sem elegendő ahhoz, hogy a kellő bevétele meglegyen. Meg kell őket nyugtatni, hogy zárt légtérben is biztonságosan tartózkodhatnak Önnél, mert beruház, fejlesztéseket tesz azért, hogy a levegő minőségét a legkiválóbb szintre emelhesse.
Étteremben tiltott klímaberendezés használata
A belső levegő keringtetésű klímaberendezések használatát tiltó rendelet alapját is az szolgálja, hogy az adott légtér levegőjét keringetni valóban veszélyes lehet. A vírusok a levegőben terjednek, a fertőzésveszély zárt terekben amúgy is jelentősebb, ezt a belső levegő keringetésével csak fokozzuk.
Fogja a fejét, hogy mit tegyen, meleg és fertőzésveszélyes levegőjű éttermében, hogy a vendégek betérjenek Önhöz és fogyasztani is merjenek?
Megnyugtató levegőminőség a vendégeknek és a vendéglátós dolgozóknak
A vendégek kényelme mindenek előtt – no de a munkatársait is jó lenne megnyugtatnia, nem csak vegyszeres felületfertőtlenítésekkel védeni vagy mérgezni.....
Nem titok, hogy versenytársai számára is izzasztó kihívás ez és sokan komoly beruházásokon törik a fejüket, hogy versenyelőnyt szerezzenek, bepótolhassák a kiesett forgalmat és annak ellenére kiemelkedő bevételre tehessenek szert.
Ha Ön valójában eltökélte, hogy tenni akar az egészségesebb levegőért, akkor útmutatásunknak örülni fog. Arról van szó, hogy hatékony természtes levegőfertőtlenítésre is van már lehetőség Magyarországon.
Elképesztő utánajárásokon van már túl, ám eddig még nem hallott a Bonair levegőfertőtlenítési programjáról?
Nem csodáljuk, hiszen egy vadonatúj innovációt mutatunk be most Önnek.
Innovatív levegőfertőtlenítési lehetőség
2020. június elejétől elérhető Magyarországon a BONECO Clean & Protect vírusölő folyadék, mely hatékony légfertőtlenítést képes biztosítani a BONECO légmosó, légtisztító készülékeinek használatával.
A svájci BONECO gyár háztartások számára immáron 5 évtizede fejleszt és gyárt légállapot javító készülékeket: párásítókat, légtisztítókat, ventilátorokat. Két éves svájci-német közös fejlesztőmunka eredményeként német labortesztek által is bizonyítottan a párásítást, légtisztítást magasabb dimenzióba képesek helyezni az új Clean & Protect folyadék használatával.
Bővebben a Clean&Protect fertőtlenítőről
Optimális páratartalom-megszűrt levegő-légfertőtlenítő kombó
Ahogy már a fenti amerikai kutatás is bemutatta, a száraz levegőben intenzívebb a vírusok terjedése, a légutak általi fertőzésveszély.
Biztosítson folyamatosan optimális páratartalmat a BONECO légmosó készülékeivel, a légmosókban a vízhez adagoljon Clean & Protect vírus és baktériumölő, fertőtlenítő folyadékot és szűrje is meg a levegőt.
Így lehet egészséges légkör Önnél is, nem csak a háztartásokban, otthonokban.
Válasszon a BONECO légmosó, légtisztító készülékeiből
Tökéletes felületfertőtlenítés és levegőminőség
A Clean&Protect fertőtlenítő folyadékot hígítatlanul felületfertőtlenítésre használhatja, mert a vírusok és baktériumok 99,999%-át elpusztítja.
Az adott helyiség méretéhez, légcseréjéhez megfelelően kiválasztott BONECO légmosó és légtisztító készülékkel kipárologtatva a használat első két órájában 50%-kal csökkentette a vírusok és baktériumok számát.
Ezért célszerű folyamatosan légtisztító, légmosó készülékeket üzemeltetnie a vízzel elegyített Clean&Protect folyadék oldattal, ám nagyon fontos, hogy az Ön légterének adottságaihoz alkalmazkodjon a légmosó készülékek mennyisége is.
Ahol a levegő páratartalma nem magas, ott kiváló hatást tud kifejteni egy BONECO légmosó-légtisztító készülék. Az ábrán is látható, hogy a Clean&Protect oldattal használva a vírusok, baktériumok száma kb a felére képes csökkenni két órán belül. A levegő PM1 részecskéinek számát pedig egy órán belül 98,5%-kal csökkentette. Jó méretezéssel, ideális körülmények között kiváló levegőmenőség érhető el- ezt bizonyítják a német labor teszt eredmények.
Légtisztító választás, légmosó választás
Ha jobban körülnéz itt a bonairshop választékában, akkor a svájci BONECO különféle légmosó és légtisztító készülékeivel találkozhat.
Megértjük, hogy ha netán elbizonytalanodik: vajon egy, két vagy három légmosóra van szükségem? Lehet, hogy nekem nem is légmosó kell, hanem légtisztító? Vajon az lehet a legjobb megoldás, hogy légtisztítóval kombinált párásítót, légmosót választok?
Jogos, hogy ilyen kérdések felmerülnek Önben. A cégünk - a Bonair- munkatársai segítenek Önnek a kiválasztásban, ha az étterem helyiségével, páratartalmával kapcsolatos információkat, illetve elvárásait Ön megadja.
Sürgető érzés, hogy jöjjenek a vendégek, ezért javuljon a levegőminőség
Abszolút érthető, hogy az étterem működésének szüneteltetése és a vendégek bizalmatlansága, félelme megviselték már az idegrendszerét, sőt a pénztárcáját, idei gazdálkodási eredményét is.
Jogosan várja, hogy a kieső bevételt mihamarabb bepótolja, vendégeket fogadhasson mielőbb. Óriási teher, hogy ehhez még újabb kiadásra van szüksége, beruházáson törje a fejét.
Higgye el, hogy a vendégek is ki vannak már éhezve az éttermi ételekre, a szuvidált fogásokra, hal-és steak költeményekre, stílusos tálalásra; szívesen mennek, költenek erre. Kiváltképp olyan helyen, ahol az ételek minősége kiváló és a félelmeiket el tudják oszlatni.
Legyen az elsők között, akik a vendégeiket le tudják nyűgözni azon extra szolgáltatásukkal is, hogy kiváló levegő minőséget biztosítanak, gondoskodnak a fertőzésveszély minimalizálásáról, az ő biztonságukról.
Ki is az a Bonair?
A Bonair BG Kft 1996.óta forgalmazza a svájci BONECO párásító és légtisztító készülékeket Magyarországon. Elköteleződött amellett, hogy magyar otthonok levegőminőségének javításában jelentős szerepet vállal, honfitársaink komfortját növeli, közérzetét ezáltal javítja.
A légállapot javító készülékek sora az évtizedek során kibővült és német konyhai háztartási készülékekkel is szélesedett a termékszortiment.
Elégedettségi garancia a Bonair-től!
A magánszemélyekre (fogyasztókra) érvényes Bonair extra garanciákat élvezheti most Ön is!
A 30 napos elégedettségi garancia keretében az Ön kockázata minimális: higiéniai okokból csupán a szűrőket és a Clean&Protect folyadékot állja Ön, a BONECO légmosó, légtisztító készülékeket a Bonair visszavásárlási garanciájával viheti el, használhatja.
Mire van még szüksége ahhoz, hogy máris megismerje a Bonair termék kínálatát, a BONECO légmosó, légtisztítókból válasszon vagy konkrét ajánlatot kérjen?
A Bonair-től NEM CSAK légtisztító, légmosó készüléket, levegőminőség javítást kap
A biztonságos levegőminőség elérésére szolgáló légmosó és légtisztító készülékeken és légfertőtlenítő folyadékon (Clean&Protect) kívül mint látja, elégedettségi garanciánk is az Ön nyugalmát szolgálja.
Ám ennél is többet kívánunk még Önnek nyújtani!
A vendégei megnyugtatására, az Ön forgalmának növelésére készítettünk egy BIZTONSÁGOS LEVEGŐ MINŐSÉG matricát, melyet az étterem ajtajára kiragaszthat, illetve weboldalán megjeleníthet,
ezáltal a vendégei bizalmát erősítheti.
Akkor használhatja ezt a matricát, ha az általunk javasolt BONECO készülékek kerülnek az éttermében elhelyezésre (megfelelő méretezés alapján) és a BONECO Clean&Protect folyadékot folyamatosan, legalább két havonta (illetve a helyiség méretéhez és üzemeltetési idejéhez) igazodó mennyiségben beszerzi cégünktől.
Megtérülő légtisztítás, innováció az étteremnek
Tehát mi azon vagyunk, hogy az Ön nálunk elköltött forintjai megtérüljenek mielőbb, a vendégek bizalma szárnyaljon, merjenek betérni Önhöz. Mivel ilyen innovatív légtisztítási megoldást alkalmaz, bátrabban mennek, fogyasztanak, költenek.
Egy remek konyha, szuper kiszolgálás..... és biztonságos környezet. Ez a három adottság szerintünk most elegendő ahhoz, hogy vendégektől nyüzsögjön az étterme. Mi a biztonságos levegőminőség megteremtésében tudunk segíteni Önnek.
Ugye elég érvet felsorakoztattunk ahhoz, hogy bátrabban tegyen egy lépést az étterem levegőfertőtlenítésének megoldására?
Gondolja át a helyiség adottságokat: légköbméter adatok, ahol a levegő akadálymentesen áramlik, jellemző nyári páratartalom, téli páratartalom érték, valamint azt is, hogy mit kellene kiszűrni a levegőből.
TEGYEN egy erős, határozott kezdő lépést MOST, hogy vendégeit elkápráztathassa a szolgáltatásaival, s mielőbb bejelentkezzenek Önhöz.
Érdekel a levegőminőség javítása, ajánlatot kérek:
Kattintson ide >>> info@bonair.hu