KUHN RIKON
KR 23501
Avokádó hámozó, magozó kés
Magozó fogacskák
Ergonomikus
Könnyed előkészítés a finom salátához
Ismeri az egészséges Avokádót? Magyarországon nem annyira gyakori a fogyasztása ennek az értékes termésnek, pedig rengeteg vitamin, és ásványianyag található benne, rendkívül jók, az élettani hatásai!
Aki ismeri, az tudja mennyire nehéz, macerás kiszedni a nagy, kemény magot az avokádó termésből, nem egyszerű így az előkészítése.
Ezért fejlesztette ki a svájci Kuhn Rikon gyár, a kifejezetten avokádó hámozására, magozására való kését!
A speciális kialakítású avokadó kés, recés, japán szénacél pengéjével, könnyedén elválaszthatjuk az erős héjat, a puha terméshústól. A szép zöld, tapadásmentes bevonat gondoskodik még arról, hogy valóban könnyedén csusszanjon a kés a héj, és a hús között.
A recés késen található két erős, hegyes foggal, mint egy konzervnyitóval könnyedén körbesiklik a kés a mag körül, és ki is feszegethetjük vele.
A műveletet befejezvén, pedig, a végén speciálisan hajlított pengével tudunk az erős mag alá nyúlni, hogy végleg megszabadítsuk az értékes gyümölcshústól, és ha nem a hámozás meleltt döntöttünk, ki is kapargathatjuk vele a vitaminokban, és ásványianyagokban gazdag termés húsát.
Ezután, már csak annyi a dolgunk, hogy megajándékozzuk szervezetünket, , vagy szeretteinket, az értékes avokádóval, édesen, vagy sósan előkészítve!
Készíthet belőle salátát, vagy pirítósra is használhatja az avokádókrém ízvilágát, vaj helyett!
Az íze leginkább a -só, bors, citromlé, vagy ecet – ízesítéstől jön ki, ám édesszájúak fogyaszthatják édesítetten, esetleg gyümölcslével pépesítve is ki lehet próbálni!
A Kuhn Rikon avokádó kés segítségével, az avokádó előkészítése ezentúl könnyed tevékenység, nem kemény, izzasztó munka!
Válassza ajándékba, vagy vigye haza Ön, és ajándékozza meg szeretteit, az egészséges, avokádóból készült ételekkel!
Rendelje meg most, és nézzen szét weboldalunkon, a praktikus, és mutatós Kuhn Rikon konyhai eszközök között!
Hossza 18 cm.
0 szavazat alapján