Steba
VK12
Vákuumfóliázó, fóliahegesztő
Háromféle szívási funkcióval
Egykezes használat
30 cm széles vákuumfóliához
Automata és kézi müködtetés
Szabályozható vákuum
Vákuumedényekhez is
- Ár:
- 59 990 Ft
Vákuumfóliázó: okos praktikum a konyhában
A vákuum technológiának számos előnye van. Érdemes a napi konyhai rutinba beilleszteni egy vákuumfóliázó gépet. Soha nincs elég hely a hűtőben? A gyümölcsök, zöldségek hamar megromlanak? A fagyasztott ételt elfelejtette kivenni, nincs elég ideje kivárni, hogy kiolvadjon? Időt szeretne spórolni hosszú távon, szívesen kipróbálná a szuvidálást? Ön is foglalkoztatják ezek a kérdések? Ismerje meg a praktikus STEBA VK12 vákuumfóliázó készüléket, mellyel időt és pénzt spórolhat magának!
Hogyan teheti könnyebbé mindennapjait a STEBA VK12 vákuumfóliázó?
- Gyors, hatékony vákuumozás: Nem lesz többet helyhiány a a fagyasztóban. Nem végzi több penészes étel a kukában. A vákuumozásnak köszönhetően az élelmiszerek eltarthatósági ideje jelentősen megnő. A nagyobb darabos élelmiszerek porciózva hosszabb ideig elállnak, a megmaradt ételek a légmentes közegben frissen tarthatók a hűtőben.
- Nagy szívóerő a kiváló eredményért: A 0,8 báros szívó erővel 120 Wattos teljesítménnyel 12 liter /perc levegőt tud kiszívni a vákuumzacskóból.
- Választható funkciók és vákuum fokozatok: Háromféle vákuumozási idő és többféle vákuumozási funkció közül választhat. Ön választja ki, hogy éppen mire szeretné használni a vákuumfóliázót! A háromféle vákuum lehetőség segíti a tökéletes hatás elérését:
Alacsony, rövid ideig tartó vákuum: a szárazabb ételekhez (pl. répa, száraz pác hús)
Dupla erős vákuum: a lédúsabb ételekhez ( pl. érett barack)
Erős, hosszabb ideig tartó vákuum: kifejezetten a magas nedvesség tartalmú élelmiszerekhez javasolt - Szuvidálás a tökéletes ízélmény. Próbálta már? Szuvidáláshoz elengedhetetlen eszköz egy vákuumfóliázó. Próbálja ki ezt az eljárást is, biztosan elnyeri a tetszését! Legalább 30 cm széles vákuumozható tasakkal is használható, így a nagyobb steakeket is könnyedén vákuumozhat.
Miért jó, ha van a háztartásban egy vákuumfóliázó?
- Az ételtárolási problémák megoldhatók: A vákuumfóliázó használatával rengeteg helyet spórolhatunk a hűtőben vagy a fagyasztóban. Az élelmiszerek sokkal tovább megőrzik frissességüket, ha levákuumozzuk. Kiolvasztás után is megőrzi az étel az állagát és színét.
- Idő és pénz spórlás: Készítse el egy hétre előre a menüt, vákuumozza le és tegye a hűtőbe, ahol akár 4-5 napig eláll. Egy dolgos nap után hazaérve időt és energiát spórolhat magának, már nem kell az előkészületekkel húzni az időt. Vegye elő a hűtőből a bepácolt húst és grillezze meg!
- Szuvidálás: Nagyobb tételben vásárolt élelmiszerek ára mindig kedvezőbb. A vákuumfóliázó segítségével előkészítheti szuvidálásra vagy kisebb darabokban kiporciózható és vákuumozható. A szuvid eljárással megőrizhető az ételek vitamin tartalma, íz és színvilága, valamint textúrája.
- Van vákuumozható doboza? A vákuumfóliázó erre is használható, egy külön szívócső segítségével (tartozék) könnyedén légmentessé teheti a dobozba zárt ételeket, így hosszabb ideig frissek maradnak. A légmentes zárás lassítja a penészesedést, erjedést. S a levegő kizárásával elkerülhetjük, hogy az egymás mellett tárolt ételek átvegyék egymás illatát.
A Steba VK12 vákuumfóliázó igazán hasznos segítség lehet konyhájában!
A csomag tartalma:
- 1 db vákuumfóliázó gép
- 1 db vákuumcső
- 1 db vákuumzacskó vágó
- 5 darab 20* 30 cm vákuumzacskó
- 5 darab 30*40 cm vákuumzacskó
Technikai paraméterek:
Teljesítmény: 120 W (230 V ~)
Súly: 2 kg
Méret: 10 x 40 x 18,5 cm
Szín: Rozsdamentes acél / Fekete
0 szavazat alapján
- Ár:
- 59 990 Ft